NieuweMobiel.NL maakt zoeken op kleur makkelijker


Om consumenten die op zoek zijn naar een mobiel in een specifieke kleur beter te kunnen helpen is het vanaf heden op NieuweMobiel.NL ook mogelijk om telefoons in een bepaalde kleur te zoeken.

Uit een onlangs gehouden onderzoek van ons blijkt dat er steeds meer mobiele telefoons op de markt komen in een andere kleur dan het standaard zwart of grijs. Vooral rode en witte mobieltjes zijn sterk in opmars. Consumenten die op zoek zijn naar een telefoon in een specifieke kleur kunnen vanaf heden in ons zoekformulier ook de gewenste kleur aangeven.

NieuweMobiel.NL maakt zoeken op kleur makkelijker
Selecteren van een kleur

Zowel in ons zoekscherm als op een specifieke merkpagina zoals Nokia bestaat deze nieuwe mogelijkheid. Na het selecteren van de gewenste kleur of uitvoering worden alle toestellen weergegeven die in de gekozen kleur verkrijgbaar zijn. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat een gevonden mobiel niet meer verkrijgbaar is. Kies uiteindelijk voor de gewenste telefoon en bekijk welke webshops de kleurcombinatie allemaal aanbieden.

Verkrijgbare uitvoeringen

Omdat we vanaf nu bijhouden in welke kleur of uitvoering een telefoon verkrijgbaar is, kunnen we je deze mogelijkheden ook tonen op een specifieke toestelpagina. Hieronder zie je bijvoorbeeld de pagina van de Samsung F480 TouchWiz.

NieuweMobiel.NL maakt zoeken op kleur makkelijker
De mogelijk verkrijgbare Samsung TouchWiz uitvoeringen

Het klikken op een kleur of uitvoering zorgt ervoor dat de lijst met waar het toestel verkrijgbaar is ververst en alleen die webshops toont die jouw kleur-toestel combinatie verkopen.

NieuweMobiel.NL maakt zoeken op kleur makkelijker

Ook kun je klikken op de tekst 'Dit model' precies onder de toestelafbeelding rechtsbovenaan de pagina waaronder alle aanbiedende shops staan. Een drop down menu opent zich met precies dezelfde keuzemogelijkheid. Het is maar net waar jij de voorkeur aan geeft. En dat is nou precies waar NieuweMobiel.NL over gaat; het jou makkelijk maken!


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel