Samsung brengt Galaxy M20 officieel naar Nederland


Nadat hij al een poosje als import hier verkrijgbaar was brengt Samsung de Galaxy M20 nu ook officieel in Nederland uit. Hij ligt vanaf deze week exclusief bij Bol.com in de schappen, krijgt een aardige prijsverlaging en een nieuwe naam: de Galaxy M20 Power.

De Galaxy M20 is een relatief nieuw Android-model van Samsung met druppelvormige notch. Deze zit bovenin het 6,3 inch grote scherm dat daarmee de naam Infinity V draagt. Achterop zitten twee camera's van 13 en 5 megapixel. En toch is dat niet het belangrijkste aan het toestel.

Samsung Galaxy M20 in Ocean Blue
De Samsung Galaxy M20 in Ocean Blue

Dat is namelijk z'n grote 5000 mAh batterij. En dat is precies de reden waarom ze hem bij Bol.com de Galaxy M20 Power noemen. Opvallend want bij Samsung noemen ze hem gewoon de M20, en wij dus ook. Met een prijskaartje van 209 euro is het toestel geschikt voor een brede doelgroep die houdt van het bekijken van content op z'n mobiele telefoon. En niet alleen het bekijken van content, ook het maken er van. Want via de Dual Camera schiet je foto's met onscherpe achtergrond, of bokeh, wat altijd fraaie portretfoto's oplevert. Je kunt de 2e camera naast diepte ook gebruiken om landschappen vast te leggen dankzij z'n ultra brede groothoeklens.

Galaxy M20 in Nederland

De Galaxy M20 beschikt verder over snelladen waarmee je in slechts 10 minuten aardig lang weer vooruit kunt. Niet dat dat met een 5000mAh dikke batterij snel nodig zal zijn. Verwacht de M20 vanaf deze week bij Bol.com voor een prijs van 209 euro in de kleuren Charcoal Black en Ocean Blue. Als import, maar voor een hogere prijs, was hij al bij 2Call en GSMWEB.nl verkrijgbaar.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel