HTC werkt aan nieuw Windows Phone 7-toestel


Het Taiwanese bedrijf HTC ontwikkelt een nieuw Windows Phone 7 toestel, zo blijkt uit foto's die opgedoken zijn op internet. Het toestel heeft een 12 Megapixel camera, en lijkt uiterlijk erg op de HTC 7 Trophy.

Het toestel viel in handen van de Russiche blogger Eldar Murtazin. Hij heeft vaak de beschikking over de laatste toestellen van Nokia, en wist nu ook op een nog onbekend toestel van HTC boven water te halen. De focus lijkt voor dit toestel op fotografie te liggen. Een 12 megapixel lens zagen we eerder in (onder andere) de Nokia N8. Dit nieuwe toestel van HTC heeft de mogelijkheid afbeeldingen in RAW-formaat op te slaan. Dit bestandsformaat wordt vaak gebruikt door professionele fotografen. Een RAW-bestand is relatief groot, maar er treedt geen dataverlies op.

Eldar HTC
Eldar HTC

Eerder lekte al informatie uit over een HTC-toestel met een camera met een hoge resolutie. Destijds was sprake van een 16 megapixel camera. Het lijkt erop dat daarmee hetzelfde toestel als nu bedoeld wordt, want de andere specs van het toestel komen sterk overeen, zoals het feit dat deze op Windows Phone 7 draait.

Bron: Engadget.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel