Uitgeleefde telefoon met gebroken scherm helemaal in

· 1 reactie


Niets vervelender dan een barst in je telefoonscherm zou je zeggen. Maar het is tegenwoordig helemaal in om een uitgeleefde smartphone te hebben. Vreemd? Dat vond men vroeger ook van gaten in een spijkerbroek.

Je kent vast wel een paar vrienden met bijvoorbeeld een iPhone waarvan het scherm zo verbrijzeld is dat je er nog nauwelijks iets vanaf kunt lezen. Meestal is het een ongelukje, je smartphone gaat immers overal mee naar toe. Maar het begint steeds meer een modeverschijnsel te worden waarbij een gebroken telefoonscherm gelijk staat aan een actieve en interessante levensstijl. En dan telkens een nieuw telefoonschermpje halen past daar niet bij. Bovendien geeft het interessante gespreksstof over hoe jouw scherm stuk ging.

Colored shattered iPhone
Met marker bewerkte iPhone

Het prikkelt blijkbaar ook de creativiteit. Sommigen vullen de scheuren met een gekleurde marker in tot een waar kunstwerk. Als je het niet aandurft je dure smartphone stuk te laten vallen dan is het altijd nog een idee een wallpaper te downloaden van gebroken glas. Is wel zo veilig want je kunt je gemeen snijden aan al die scherven.

Via: WashingtonPost.com


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel