HTC Golf nogmaals op de gevoelige plaat

· 2 reacties


HTC Golf nogmaals op de gevoelige plaat

De opvolger van de HTC Wildfire S is andermaal op de gevoelige plaat vastgelegd. HTC Golf, zoals het toestel voorlopig heet, zal een aanvulling zijn voor de bestaande toestellen in de One-serie.

De HTC Golf word mogelijk als HTC One C of Wildfire C in de markt gezet. Het toestel heeft waarschijnlijk een singlecore-processor, die geklokt is op 1 GHz of iets daaronder de telefoon draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwich, met daar bovenop de eigen Android-skin van HTC, Sense 4.0. Op dit moment is het onduidelijk of die de volledige versie van Sense is of een lichtere versie die afgestemd is op de eenvoudiger hardware van het nieuwe toestel.

HTC One C

Eerder lekte al een persafbeelding van het nieuwe toestel uit. Naar verwachting brengt HTC de Golf op de markt met een 3.5 inch scherm met een resolutie van 480 x 320 pixels, en zal het toestel ruim onder de prijs van de One V op de markt gezet worden, mogelijk rond de 250 euro. Het toestel wordt waarschijnlijk ergens in de komende maanden gepresenteerd.

Bron: Itproportal.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel