Releaseplanning Samsung telefoons ligt op straat


Als je zit te wachten op de nog uit te komen Galaxy Mega 5.8, Mega 6.3 en de nog aan te kondigen Galaxy S4 Mini, S4 Zoom en S4 Active dan hebben we goed nieuws voor je. We hebben namelijk de weeknummers voor je wanneer deze modellen in de winkel liggen.

Van het lijstje zijn momenteel de Galaxy Mega 5.8 en Mega 6.3 al aangekondigd. Als eerst ligt de Mega 6.3 in de winkel, namelijk in week 19. Precies één week later moet de Mega 5.8 volgen.

Samsung Galaxy Mega 6.3
De gigantische Galaxy Mega 6.3 komt eerst

Tussen week 23 en 25 moet de Galaxy S4 Zoom (SM-C1010) in de winkel liggen. Dat is over iets meer dan een maand. Het toestel, dat moet uitblinken in fotografie, is nog niet aangekondigd. Interessanter wordt het in week 29 wanneer de Galaxy S4 mini (GT-I9192) en S4 Active (GT-I9295) in de winkel moet liggen. Samsung heeft dus weliswaar nog even de tijd om beide toestellen aan te kondigen, maar het zal wel moeten opschieten.

Vraagtekens

Overigens hebben wij zo onze bedenkingen bij deze releaseplanning. Zo moet de Galaxy Mega 6.3 nog deze week in de winkel liggen. Wij hebben wel geteld één webshop gevonden die hem heeft opgenomen en die spreekt op dit moment nog van een "onbekende levertijd". Bovendien wijkt een dergelijke internationale planning af van de Nederlandse levertijden. Neem het dus niet zo nauw met deze data.

Bron: SamMobile.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel