Robin Mobile wil met flat fee abonnement mobiele markt openbreken


We hebben er weer een nieuwe MVNO bij; Robin Mobile. De rebelse nieuweling wil voor een vast bedrag per maand onbeperkt bellen, sms'en en mobiel internet aanbieden. Het wil dit doen via het netwerk van KPN.

Hiermee gaat Robin Mobile duidelijk anders te werk dan huidige aanbieders waarbij klanten zelf moeten inschatten hoeveel ze denken te verbruiken. Robin Mobile werkt op basis van simonly en is maandelijks opzegbaar. Hierdoor is geen kredietcheck nodig.

Robin Mobile

Robin rekent maandelijks €39,95 waarvoor je als klant onbeperkt bellen, sms'en en mobiel internet krijgt. Er zijn geen beperkingen zoals op bijvoorbeeld data. De nieuwe aanbieder vermeldt niet hoe snel het internet is dat je krijgt. Het bellen naar buitenlandse of commerciële nummers en het gebruik van betaalde sms-diensten wordt apart in rekening gebracht.

Uitsluitend online verkrijgbaar

Robin Mobile is vanaf 1 juni uitsluitend online verkrijgbaar via www.robinmobile.nl. De oprichter van Robin Mobile was tevens betrokken bij Ortel Mobile en springt met z'n nieuwe bedrijf sterk in op de wens van de consumentenbond die zich al langer verzet tegen de normale gang van zaken bij hedendaagse operators.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel