Samsung lanceert C3750 featurephone


Samsung heeft een nieuwe featurephone op de Duitse website gepubliceerd. Het betreft een vrij simpele featurephone met uitschuivend toetsenblok in portret-stand. Het is nog niet duidelijk of de telefoon naar Nederland komt.

Samsung lanceert eenvoudige toestellen vaker in stilte. Grote marketinguitingen worden gewijd aan duurde smartphones met meer features zoals de Nexus S en de Galaxy SII. Voor simpele toestellen als de C3750 is echter een minstens evengrote markt, vooral als het gaat prepaid-abonnementen. Samsung heeft ondersteuning toegevoegd voor meerdere sociale netwerken, zodat het toestel voor de meestgebruikte functies voldoet.

C3750

De specs van de telefoon passen bij het segment waarin deze geplaatst wordt. Het toestel is quad-band, waardoor er overal op de wereld mee gebeld kan worden, maar ondersteunt geen snel internet. De telefoon heeft een 3.2 megapixel camera, om snel een foto mee te maken, heeft een ingebouwde music player, een FM-radio, microSD-slot en kan gekoppeld worden aan andere apparaten via bluetooth.



Praat mee over dit artikel