Eerste render Amazon smartphone gepubliceerd


Amazon is bezig met een smartphone, dat is al bekend. Het toestel krijgt een vernieuwende 3D interface dat met meerdere camera's werkt. En ondanks dat we al beelden van het apparaat hebben gezien weten we nog niet exact hoe hij eruit ziet.

Daar komt vandaag verandering in met deze hoge resolutie renders die van het toestel opdoken. Ze zijn afkomstig van dezelfde bron die ons de eerste foto's van het toestel bracht. Hier zat hij nog in een protective case dus wisten we niet goed hoe hij er echt uitzag. Nu dus wel.

Amazon smartphone Kindle Fire Phone
De Amazon-smartphone

In eerste instantie heeft het toestel erg veel weg van een iPhone, maar welke hedendaagse smartphone heeft dat nou niet. Er is een enkele bedieningsknop aan de voorzijde onder het scherm. De randen zijn afgerond en alle knoppen lijken aan de linkerzijkant te zitten. Uit de render is verder een deel van een applicatie te zien. Het lijkt om de Books app te gaan waarbij de kaften van de boeken als miniaturen worden weergegeven. Amazon kent z'n oorsprong als boekenmarktplaats. Volgens de bron kondigt Amazon volgende maand haar eerste smartphone aan. Een naam hebben we nog niet.

Bron: Bgr.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel