Calgary en Ironman eerste Motorola Android toestellen?

· 1 reactie


Motorola is één van de eerste leden van de groep achter Android. Toch zagen we nog geen toestellen van de Amerikanen die met het nieuwe besturingssysteem overweg kan. Tot vandaag dan!

Zo moet volgens de laatste geruchten de 'Calgary' het eerste Android powered smartphone zijn van de Amerikanen. Het toestel mikt vooral op sociale netwerken en het is dan ook geen verrassing dat het toestel is uitgerust met een volledig toetsenbord om snel een tekst in te kunnen voeren.

Wordt de Calgary het eerste Motorola Android toestel?
Motorola Calgary

Ook duikt vandaag de Ironman op die, volgens de bron, ook op Android gebaseerd moet zijn. Al lijken de schermafbeeldingen meer op het nieuwste Windows besturingssysteem van Microsoft.

Calgary en Ironman eerste Motorola Android toestellen?
Motorola Ironman

De Ironman, die overigens niets met de film "Iron Man" te maken heeft, beschikt naast volledig uitschuifbaar toetsenbord over WiFi, 3G mogelijkheden en een krachtige processor.

De toestellen zouden nog voor de feestdagen eind dit jaar uit moeten komen. De Calgary zou al in het derde kwartaal het daglicht kunnen zien. Verdere informatie ontbreekt momenteel. Blijf ons in de gaten houden.

Bron: Boygeniusreport.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel