Gegevens en foto’s Samsung Galaxy J3 (2017) op straat


Samsung staat op punt om een opvolger aan te kondigen voor haar goedkoopste Galaxy-telefoon; de J3 (2016). Naast foto's lijken ook de specificaties van het instapmodel vroegtijdig bekend te zijn.

Wat allereerst opvalt is dat deze foto's niet geheel overeenkomen met foto's die AT&T vroegtijdig van het toestel online zette. Daar was nog een horizontale balk te zien over de cameramodule. Die lijkt hier volledig verdwenen te zijn. We vermoeden daarom dat Samsung een aangepaste versie voor AT&T gemaakt heeft, iets wat het wel vaker doet. Erg is dat wat ons betreft niet want dit model lijkt over een metalen achterkant te beschikken. Vermoedelijk kan deze zelf verwijderd worden om bij de batterij te komen.

Samsung Galaxy J3 2017
Hoogstwaarschijnlijk de 2017-editie van de J3

Volgens de specificatielijst krijgt de Galaxy J3 (2017) een 5 inch HD-scherm net als z'n voorganger de J3 (2016). Ook de batterij krijgt dezelfde capaciteit van 2.600 mAh. Wat wel verschillend is zijn de camera's. Zo gaat de resolutie achterop flink omhoog van 8 naar 13 megapixel. Verder is het werkgeheugen er op vooruit gegaan en datzelfde geldt voor het opslaggeheugen. Er lijken versies te komen met 2 en 3 GB aan werkgeheugen en met 16 en 32 GB aan opslaggeheugen. Vermoedelijk krijgen wij de variant met 2 GB RAM en 16 GB aan opslag. Nog altijd een verbetering ten opzichte van de 1,5 GB en 8 GB eerder. De Samsung Galaxy J3 (2017) komt standaard met Android Nougat uit wat voor een instapmodel erg netjes te noemen is. Verwacht een officiële lancering in de komende weken. De geschatte adviesprijs ligt rond de 200 euro.

(via)


Prijsvergelijker Samsung Galaxy J3 (2016)

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy J3 (2016)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel