Sony Ericsson P5i wordt geloofwaardiger


Extra afbeelding van de nog niet officiële Sony Ericsson P5i geven het toestel meer geloofwaardigheid. Tevens zijn er specificaties uitgelekt van dit nieuwe touchscreen toestel van Sony Ericsson.

Hieronder nog twee afbeeldingen van de Sony Ericsson P5i die ook wel bekend staat onder haar codenaam "Paris". Met het uitkomen van twee nieuwe foto's wordt het idee gewekt dat een officiële aankondiging aanstaande is.

Sony Ericsson P5i wordt geloofwaardigerSony Ericsson P5i wordt geloofwaardiger

Flinke specificaties
Uiteraard wordt ook bij dit toestel druk gespeculeerd over de specificaties waarover het mee zou zijn uitgerust. Hierbij is het altijd verstandig ze met een korreltje zout te nemen. Wat de revue in ieder geval al gepasseerd heeft, zijn de volgende niet verkeerde specificaties:

* Afmetingen van ongeveer 10,5 bij 4-5 cm
* QWERTY toetsenbord vergelijkbaar als met de P1i
* Draaiend onder UIQ 3.3
* Touchscreen beeldscherm inclusief landscape functionaliteit
* 5 megapixel camera inclusief autofocus (geen optische zoom en geen Xenon flitser)
* 3G in de vorm van HSDPA (Opera Mobile 9.5 voorgeïnstalleerd)
* Wireless Lan (WLAN/Wifi) 802.11b/g
* GPS (waarschijnlijk Google Maps en/of WayFinder 7.0 voorgeïnstalleerd)
* Bluetooth en USB 2.0

Verder gaat het gerucht dat dit toestel ergens in het einde van het derde kwartaal van dit jaar gelanceerd gaat worden. Vast staat in ieder geval dat de P5i een geduchte concurrent gaat worden van Sony Ericsson's eigen XPERIA X1.

De creatieve groep van conceptmakers zijn ook druk in de weer met de uitgelekte afbeeldingen en hebben een schets gemaakt van het uiteindelijke product. Het wachten is uiteraard nog even op de officiele persfoto's van de P5i, maar ze zullen er in ieder erg lijken op onderstaande afbeelding.

Sony Ericsson P5i wordt geloofwaardiger
Concept van de uiterst creatieve Deuxani

Bron: SE-NSE


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel