Eindelijk afbeeldingen van Sony Ericsson P5i?


Vandaag bereiken afbeeldingen van Sony Ericsson's P5i onze redactie. Ditmaal geen conceptschetsen maar echte real life afbeeldingen. Alhoewel ze wat ons betreft nog niet echt overtuigend zijn.

Onderstaande afbeelding dook via het forum van SE-NSE op. Het zou een schermafbeelding zijn van de officiële videopresentatie van de P5i. De video zelf toont de website nog niet, al beweert het over twee weken dit wel te kunnen doen.

Geruchten van de P5i gaan alweer een tijdje terug. Maar tot op heden was het erg stil rondom dit nieuwe high-end model. De 'Paris', zoals de P5i ook wel heet, beschikt over een groot touchscreen. Daarachter gaat echter een toetsenbord schuil vergelijkbaar met de P1i, waardoor de P5i een heuse slider wordt.

Eindelijk afbeeldingen van Sony Ericsson P5i?
Is dit dan Sony Ericsson's P5i?

Dit nieuwe device draait volgens de berichten onder UIQ 3.3. De XPERIA X1, het laatste high-end toestel van Sony Ericsson, draaide geheel tegen de verwachting in onder Windows Mobile. Versie 6.1 welteverstaan.

Het gerucht gaat dat de P5i tegen het einde van Mei bekend zal worden gemaakt en tegen September in de winkel verwacht mag worden. Met 1 april nog vers in het geheugen wachten wij nuchter af op de berichtgeving van Sony Ericsson zelf.

Bron: SE-NSE


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel