HTC Snap: Windows Phone met Inner Circle functionaliteit


HTC heeft een nieuwe Windows Mobile 6.1 smartphone uitgebracht met volledig QWERTY toetsenbord; de Snap. Nieuw aan de Snap is de Inner Circle-functionaliteit waarmee e-mail van geselecteerde contactpersonen eenvoudig worden gecategoriseerd.

De HTC Snap is daarnaast uiterst plat; slechts 12 millimeter. Toch beschikt de Snap over een batterij van 1500 mAh capaciteit. Naast het volledige QWERTY toetsenbord beschikt de Snap over een jog ball, vergelijkbaar als bij BlackBerry toestellen. Qua ontwerp heeft de Snap toch al veel van de BlackBerry. Het is dan ook geen verrassing dat het met name deze telefoons zijn waar de Snap mee concurreerd, alsmede de Nokia E71.

HTC Snap
HTC Snap

Inner Circle

De HTC Snap is het eerste toestel van HTC dat beschikt over het Inner Circle-concept. Hiermee kunnen gebruikers met één druk op de speciale 'Inner Circle-knop', e-mail van geselecteerde contactpersonen categoriseren. Berichten van de personen uit de 'inner circle' van de gebruiker worden gegroepeerd en automatisch naar boven geschoven. Hiermee kan altijd direct gereageerd worden op e-mails van belangrijke contactpersonen. HTC speelt hiermee in op het feit dat mensen tegenwoordig overspoeld worden door e-mails en het lastig vinden hier prioriteit in aan te brengen.

Prijs en beschikbaarheid

Naar verwachting is de HTC Snap beschikbaar vanaf het tweede kwartaal van 2009. De consumentenadviesprijs bedraagt 329 EURO inclusief BTW maar exclusief abonnement.



Praat mee over dit artikel