Beelden Sony Xperia Z2 Compact komen naar buiten, naam mogelijk Xperia A2


Nu de Xperia Z1 een opvolger heeft in de vorm van de Xperia Z2 is het wachten op de opvolger van de Z1 Compact. Een opvolger voor dit krachtige kleintje is mogelijk dichterbij dan we denken, alleen dan wel onder een nieuwe naam.

Want er zijn foto's opgedoken waaruit mogelijk blijkt dat Sony de opvolger van de Xperia Z1 Compact de Xperia A2 wil noemen. Nu heet de Xperia Z1 Compact in Japan al de Z1 f, dus mogelijk dat de A2 uiteindelijk hier toch als de Z2 Compact zal worden aangekondigd.

Sony Xperia A2 colorsSony Xperia A2

Maar laten we hem nu voor het gemak maar Xperia A2 noemen. De A2 meet 128 x 65 x 9,6 millimeter en heeft een HD-scherm van 4,3 inch groot en een 2,2 GHz quadcore Snapdragon 800. Er is 2 GB aan RAM-geheugen en het interne geheugen is 16 GB groot. Met andere woorden, weinig verschil met de Z1 Compact. Misschien wordt er toch nog gekozen voor de nieuwere Snapdragon 801-processor. In eerste instantie zal de A2 verkrijgbaar zijn in de kleuren zwart/grijs, wit, paars en oranje. Laten we hopen dat hij net op tijd voor het WK-voetbal in de winkels ligt.

Bron: Smhn.info


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel