Nog uit te komen Nokia ‘Superman’ moet held in schieten van selfies zijn


Selfies zijn helemaal in, zo lijkt Microsoft eindelijk ontdekt te hebben. Microsofts nieuwe Nokia-telefoon moet en zal daarom een ster in het schieten van selfies zijn. Of beter gezegd een superheld, want het model heeft codenaam Superman.

We weten niet wie de leiding heeft over het verzinnen van codenamen maar met een naam als 'Superman' kan het alleen maar tegenvallen. Maar genoeg over de naam, wat deze telefoon bijzonder maakt is z'n front camera. Volgens nieuwe geruchten gaat Microsoft een front camera van 5 megapixel gebruiken. Dit moet voor 'super' scherpe selfies zorgen. En wie wil dat nou niet? Uniek is een 5 megapixel front camera trouwens niet, HTC past het ook op de One (M8) en Desire 816 toe.

Nokia Superman
This looks like a job for Superman!

Huawei lijkt het zelfs al als standaard te hebben gebombardeerd met de Ascend P6 en G6. De telefoon met de hoogte resolutie front facing camera is echter Archos met de 50 Oxygen die binnenkort leverbaar is. Die beschikt over een 5,3 megapixel camera aan de voorzijde. Overige specificaties luiden een 4,7 inch beeldscherm en natuurlijk de nieuwste versie van Windows Phone; 8.1. Verwacht de Nokia 'Superman' trouwens ergens tegen het einde van dit jaar. Mogelijk heet het toestel dan wel Microsoft in plaats van Nokia.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel