Chrome voor Android nu ook in het Nederlands te downloaden


Google Chrome voor Android werkt nu ook in het Nederlands. De browser, die alleen werkt op toestellen met Android 4.0 Ice Cream Sandwich, brengt dezelfde ervaring als de desktopversie van Chrome naar smartphones en tablets.

Chrome voor Android werd in februari gelanceerd door Google. Het project verkeert nog in beta-stadium, en kent een snelle update-cycle. Sinds de presentatie van de app is deze al een aantal keren geüpdatet. De app biedt een integratie met de desktop-versie. Zo is het mogelijk in te zien welke tabs je open hebt staan de desktopversie, zodat je meteen op je smartphone of tablet kunt bekijken.

Chrome b nl
Chrome Beta spreekt Nederlands

Met de aankomende updates voor een aantal Android-toestellen, kunnen steeds meer smartphone-eigenaren een voorproefje van Chrome voor Android krijgen. Eerdere versies van Chrome voor Android werkten wat traag op oudere toestellen zoald de Nexus S, maar Google lijkt de prestatie van Chrome op deze generatie smartphones te hebben verbeterd. Chrome Beta is te downloaden in de Google Play Store.

Download de app via: Google.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel