Samsung SM-G750 met 5,1 inch display duikt op, mogelijk Galaxy S5 Neo


We wisten al langer dat Samsung mogelijk bezig is met de Galaxy S5 Neo; een eenvoudiger Galaxy S5. We wisten ook al dat dit toestel mogelijk typenummer SM-G750 had, maar nu krijgen we wat meer informatie over dit mysterieuze toestel.

Eigenlijk is het geen verrassing; Samsung heeft vermoedelijk heel veel varianten klaar staan van de Galaxy S5. Iets soortgelijks deed het ook met de Galaxy S4. Er zijn wel geruchten dat Samsung het bij de S5 anders gaat doen en varianten onder een eigen naam gaat uitbrengen. Denk aan de Galaxy K in plaats van de S5 zoom. Eéntje die echter dolgraag bij de S5 wil blijven en telkens weer opduikt is deze S5 Neo.

Samsung SM-G750

Dit toestel is onlangs India geïmporteerd. Een website die geïmporteerde goederen bijhoudt maakt er nu melding van en geeft ons tevens wat nieuwe specificaties. Wat te denken van een 5,1 inch HD-scherm. Die resolutie was ons al langer bekend, maar nu weten we ook op welk schermformaat die geprojecteerd wordt. Wanneer Samsung de Galaxy S5 Neo officieel gaat aankondigen is onduidelijk. Maar mogelijk duurt het ook nog wel even voordat Samsung een goedkoper alternatief van de S5 uitbrengt.

Bron: Zauba.com


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S5

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S5


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel