Zes inch grote Alcatel One Touch Hero bereikt Nederlandse winkels


Altijd al een betaalbare phablet van 6 inch groot met een pennetje willen hebben? Dat komt dan mooi uit want de Alcatel One Touch Hero ligt in de winkels. Dit toestel met geïntegreerde stylus komt met een flink pakket specs voor een zachte prijs.

Voor namelijk nog geen vier honderd euro mag je jezelf al de trotste eigenaar noemen van een Alcatel One Touch Hero. Het beeldscherm meet een royale 6 inch en met een Full HD-resolutie heb je ook nog eens een nette resolutie. Dat komt mooi uit want de achterop aanwezige 13 megapixel camera schiet in zeer hoge resolutie foto's.

Alcatel One Touch Hero
Met een scherm van 6 inch heb je ruimte genoeg voor creativiteit

En voel je je creatief dan trek je aanwezige stylus uit het toestel en begint met tekenen of schrijft dat briljante idee op. Dankzij de handschriftherkenning worden woorden eenvoudig herkend en omgezet. Alcatel heeft Android 4.2 Jelly Bean zelf iets aangepast zodat je nu de beschikking hebt over een Quick Access Bar met snelkoppelingen naar veelgebruikte of favoriete toepassingen.

Alcatel OT Hero LED MagicFlip
De MagicFlip-cover en Bluetooth-hulptelefoon

LED MagicFlip

Ook gamen is aantrekkelijk met de One Touch Hero. Dat kan via het 6 inch grote beeldscherm of op elke TV die WiFi Display ondersteunt. En wordt het tijd om hem op te laden dan kan dat eventueel draadloos. Hiervoor moet je echter nog wel een oplaadmatje aanschaffen. Als je dan toch naar accessoires kijkt, vergeet dan de LED MagicFlip niet. Dit hoesje heeft ingebouwde LED-lampjes die je van gemiste oproepen, ontvangen berichtjes, een lege batterij of de tijd op de hoogte brengt.


Prijsvergelijker Alcatel One Touch Hero

Toon alle aanbiedingen van de Alcatel One Touch Hero


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel