Meer foto's van Sony Ericsson Mango


Dat Sony Ericsson werkt aan een opvolger voor de Xperia X10 mini pro, is inmiddels duidelijk. We hebben nieuwe foto's van het toestel voor je, waarop het toestel ondermeer met zijn voorganger te zien is.

Nu de kwaliteit van de gelekte foto's van dit toestel steeds beter wordt, lijkt de dag waarop het toestel gepresenteerd wordt steeds dichterbij te komen. Het toestel heeft een aantal verbeteringen ten opzichte van de X10 mini pro. De voornaamste upgrades van dit Android-toestel liggen onder de motorkap. Het 3 inch scherm krijgt een resolutie van 320 x 480 pixels, de processor wordt een 1GHz-snapdragon processor en kan de 5 megapixel-camera opnemen in 720p. De smartphone draait op Android 2.3 Gingerbread. Zoals je op de eerste van onderstaande foto's ziet is de Mango behoorlijk kleiner dan de Xperia pro, en iets groter dan zijn hierboven genoemde voorganger.

Sony ericsson xperia sk17i mango 16
Sony ericsson xperia sk17i mango 2
Sony ericsson xperia sk17i mango 13

De naam 'Mango' is voor intern gebruik bij het Japans/Zweedse bedrijf. De codenaam van de smartphone is SK17i. We verwachten dat dit toestel nog voor de zomer op de markt komt.

Bron: Phonearena.com


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel