Firmware Update Friday - Week 14 2012

· 1 reactie


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen! Deze week een firmware update voor de Nokia Lumia 710, Samsung Galaxy S en Samsung Omnia W.

Nokia Lumia 710 - 7.10.8107.79

Nokia komt met een update voor de Lumia 710, die voorzien is van het uitgebreide typenummer 7.10.8107.79. Deze lost een probleem op met het plotseling verdwijnen van het schermtoetsenbord tijdens het typen. Daarnaast bevat de update een aantal kleinere verbeteringen en bugfixes. De update wordt aangekondigd op je toestel, en is daarna te downloaden door je toestel aan Zune van Microsoft te koppelen.

Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy W - ValuePack

Samsung komt met een ValuePack voor toestellen die geen update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich zullen krijgen. Met dit ValuePack komen functies die uniek zijn voor Android 4.0 toch naar deze toestellen. De Samsung Galaxy W en Galaxy S krijgen deze week dit ValuePack, waarmee Face Unlock, de mogelijkheid om de lettergrootte aan te passen en de optie om foto’s te maken naar de toestellen komen. De software is te downloaden via de KIES software van Samsung.

Blijf up to date en tot volgende week, voor een nieuwe firmware update friday!


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel