Apple geeft toe: mensen willen grotere en goedkopere telefoons


De rechtszaak tussen Apple en Samsung levert een aantal interessante interne documenten op. Zo laat een Apple-memo zien dat klanten iets willen wat zij niet hebben. Namelijk goedkopere en grotere telefoons.

Apple hield jarenlang vast aan 3,5 inch voor haar iPhones. Inmiddels zijn we weliswaar op 4 inch overgestapt maar dat is voor hedendaagse maatstaven nog steeds aan de kleine kant. Vergelijkbare formaten van de concurrentie zijn nagenoeg altijd instapmodellen of budgettelefoons. Bovendien kiezen klanten steeds vaker voor telefoons goedkoper dan 300 dollar. Telefoons die Apple niet in het assortiment heeft.

Apple what's going on
Apple don't have

Aan één van de kritiekpunten komt mogelijk binnenkort een einde. Verwacht wordt dat Apple in het najaar met een groter iPhone komt, mogelijk één van 4,7 inch en een ander van 5,5 inch. Algemeen aangenomen wordt dat de 4,7 inch versie eerder komt. Dat er een goedkopere iPhone uitkomt lijkt nagenoeg uitgesloten. Hiervoor moet je toch echt bij de oude modellen zijn die sterk in prijs zijn afgenomen.

Bron: Re/code


Prijsvergelijker Apple iPhone 5S

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 5S


Prijsvergelijker Apple iPhone 5C

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 5C


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel