Nokia presenteert X7


De Nokia X7 is zojuist wereldwijd officieel gepresenteerd. Het toestel draait op Symbian^3 'Anna', de allerlaatste versie van het geplaagde besturingssysteem van Nokia.

Het design van de X7 breekt met de lijn die door Nokia is uitgezet met de N8 en de E7. Geruchten willen dat het toestel is voor de Amerikaanse markt bedoeld was, maar dat het onmogelijk was om het toestel te slijten bij operators. De Engelse provider Three zag wel wat in het toestel, en brengt het nu op de markt.

nokia x7 coming soon to three.

Het formaat van het toestel zit dichter bij dat van de E7 dan de N8. De X7 heeft net als zijn zakelijke broertje een scherm van 4.0 inch met ClearBlack-technologie, wat voor een heldere weergave moet zorgen. Het toestel heeft een 8 megapixel camera. De X7 heeft 256 MB intern geheugen en 1 GB opslagruimte op het toestel, wat met een SD-kaart eventueel uit te breiden is tot 32 GB.

Susms3sstlfrlfin066411

De X7 komt voor 479 euro op de markt. Het is nog onbekend wanneer het toestel naar Nederland komt. Bij de Nokia X7-smartphone ligt de focus volgens Nokia op entertainment. Het grote scherm is volgens de Finnen zeer geschikt om op te gamen. 8 megapixel-camera voor het maken van foto's en HD-video's. Het toestel is gemaakt van duurzame materialen, een combinatie van naadloos roestvrij staal en glas. De spellen ‘Galaxy on Fire HD’ en ‘Asphalt 5’ zijn voorgeïnstalleerd op de Nokia X7.


Prijsvergelijker Nokia X7

Toon alle aanbiedingen van de Nokia X7


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel