Dual-SIM LG L80 Dual met 5 inch scherm in de maak


LG heeft een grote Dual-SIM-telefoon in de planning staan. Plaatjes van de L80 Dual doken onlangs op via een Russische website. Dat is vermoedelijk geen toeval. De kans is groot dat de LG L80 Dual voorlopig alleen in Rusland verkrijgbaar zal zijn.

Dat wil niet zeggen dat Nederlandse webshops deze L80 Dual niet kunnen importeren. Moet hij alleen wel eerst officieel door LG aangekondigd worden. Tot die tijd moeten we het doen met informatie die de bron ons verschaft. Die spreekt over een 5 inch Android KitKat-toestel met een WVGA-resolutie. Onder de motorkap schijnt verder een 1,2 GHz dualcore-processor te zitten.

LG L80 Dual

De voorzijde telt de drie voor Android bekende knoppen met een aparte knop om van simkaart te wisselen. Het bedienen kan ook via de Knock Code die LG al langer toepast. Er is 1 GB aan RAM-geheugen en 4 GB aan intern geheugen dat via microSD is uit te breiden. De batterij tot slot telt een capaciteit van 2.540 mAh. Mogelijk dat de LG L80 Dual binnen enkele weken officieel wordt aangekondigd.

Bron: Hi-tech.mail.ru



Praat mee over dit artikel