Net vrijgegeven Instagram voor Android heeft eerste update al binnen


Goed nieuws voor eigenaren van een Android-toestel: de razendpopulaire app Instagram is iedereen die in het bezit is van een Android-toestel te downloaden. De app is gisteravond vrijgegeven.

Inmiddels is er ook al een update vrijgegeven, die de stabliliteit van de app verbetert. Instagram maakt het mogelijk om foto’s te bewerken en te delen. Instagram biedt daarvoor een aantal filters voor de foto’s die je maakt. De app is vooral populair vanwege die filters die je afbeeldingen een mooie vintage-uitstraling geven, alsof de foto gemaakt is met een ouderwets fototoestel met een fotorolletje. Alle functies van de iOS-versie zijn nog niet beschikbaar in de Android-editie.

Instagram

De app heeft naast de filters een sociale laag: je kunt net als op Twitter andere gebruikers van Instagram volgen, en door hun afbeeldingen bladeren. Daardoor zie je het meteen als één van je vrienden een nieuwe foto heeft toegevoegd. Ook kun je met Instagram zoeken naar foto’s op basis van keyword. Naar verluidt werkt de nieuwe app nog niet op de HTC One X.

Installeer de app via Play.google.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel