Uiterlijk iPhone 4G nu al uitgelekt?

· 2 reacties


Afbeeldingen van de nieuwe iPhone zouden dit weekend zijn uitgelekt. Opmerkelijk, omdat Apple er normaliter goed in slaagt nieuwe producten binnenskamers weet te houden. Meest interessants aan de nieuwe iPhone? Hij is vierkant!

Dat wil zeggen als onderstaande afbeeldingen authentiek zijn. Het bewijs daarvoor stapelt zich echter in rap tempo op. Zo zou deze iPhone eerder al gespot zijn op afbeeldingen waarop de iPad te zien was voor zijn officiële lancering, en deze afbeeldingen bleken achteraf te kloppen.

iPhone 4G

De meningen zijn echter nogal verdeelt of dit daadwerkelijk de opvolger moet zijn van de iPhone 3GS. Het zou volgens berichten ook kunnen gaan om een testmodule wat Apple intern gebruikt om software te testen, of natuurlijk om Chinese namaak. Opvallend is in ieder geval dat deze iPhone vrijwel geen gelijkenis toont met de onlangs geïntroduceerde iPad.

iPhone 4G / HDiPhone HDnew iPhone

Wat verder opvalt is dat de iPhone zijn ronde vormen is kwijtgeraakt. Het lijkt hierdoor haast nergens meer op de 'oude' iPhone zoals we die nu kennen. Zoals verwacht gonst het van de geruchten over wat de volgende generatie iPhone allemaal zou kunnen. Videobellen is een mogelijkheid. Al zal het afwachten zijn tot juni totdat Apple naar alle verwachting haar nieuwe iPhone officieel zal presenteren. Tot die tijd blijven dit allemaal geruchten.

Bron: Engadget.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel