Wederom info nieuwe Motorola's


Dat Motorola het moeilijk heeft is niet nieuw. Het uitblijven van nieuwe inspirerende modellen zou hier debet aan zijn. Het bedrijf lijkt dit goed te willen maken met de komst van vele nieuwe modellen. Nieuw vandaag de W388, W396 en VA76r.

Vorige week brachten we je nog het nieuws van de A810, ZN5, L800T, VE75 en de E10. Vandaag duiken de W388, W396 en de VA76r op via een zogenaamde UAProf specificatie.

UAProf specificatie
UAProf staat voor User Agent Profile en beschrijft enkele van de specificaties van een bepaald toestel. Waaronder de naam van de fabrikant en het toestel, karaktersets die het ondersteund en informatie over bijvoorbeeld video afspeelmogelijkheden. Vaak lekt informatie via zogenaamde UAProf bestanden uit. Zo ook dus voor deze toestellen.

Zo weten we dat zowel de Motorola W388 als de W396 beschikken over een 128 x 128 pixels kleurenbeeldscherm met ondersteuning voor Java en GPRS. Tevens spreekt het bestand over een ingebouwde VGA camera. Low-end toestellen dus.

Motorola VA76r
Interessanter is de Motorola VA76r. Zo maken we op dat het hier om een 3.5G toestel gaat met HSDPA. Het toestel zou draaien onder Montavista Linux 2.6.10 OS en gebruik maken van een Freescale ArgonLV processor. Qua beeldscherm een redelijk standaard QVGA-beeldscherm (320 x 240 pixels). Het toestel zou overweg kunnen met de meest gebruikte mail standaarden en beschikken over een 2 megapixel camera.

Bron: Justamp



Praat mee over dit artikel