Elite toont eerst Elitaphone op Nederlandse markt


De Elite ML1 is het eerste toestel van een gloednieuw merk op de Nederlandse markt. De ML1 is het eerste toestel dat de markt betreedt van de ladyphones.

Ladyphones zijn HOT! We kennen allemaal wel de Samsung Ladyphone, ELLE No.1 van Alcatel en de L'Amour series van Nokia. Een nieuw merk kan aan deze lijn worden toegevoegd. Elite brengt de nieuwe ML1 op de Nederlandse markt.

De Elite ML1 is een klein flip model met externe antenna en een sexy design. Het toestel weegt 75 gram en zal gebracht worden met een Elite Model Look vanity case en een handsfree kit. Het toestel zelf bevat zes Elite Model Look wallpapers, twee geanimeerde Elite Model Look wallpapers en een Elite menu indeling.

Verder is het toestel uitgerust met een 300K VGA camera, 65K kleuren TFT (160 x 128 pixels) scherm, tweede 256 kleuren OLED (96 x 96 pixels) scherm, 64-polyfone beltonen, SMS, MMS, GPRS, WAP 1.2, avatars, geïntegreerde spellen, kalender, memo, alarm, calculator, watch en valutaconverter.

Elite accessories

Zoals zichtbaar is in de presentatie en de afbeeldingen hier getoond wordt het toestel geleverd in een speciale box; de unieke vanity case. Deze box bevat een DVD collector, exclusieve beauty pouch voor het toestel, zes screencovers en een handsfree kit. De stijlvolle doos en DVD collector staan in het teken van de Elite Model look 2005 wedstrijd en de internationale winnaar van 2005; Charlotte.

Naast deze accessoires zijn er extra accessoires zoals andere pouches, halskettingen, goodies en socks binnenkort verkrijgbaar.

Het toestel is verkrijgbaar via onze partner MobilePlaza tegen een zeer scherpe prijs. Je kan het toestel nu via onze website aanschaffen door op de volgende link te klikken:

MobilePlaza - Elite ML1

Elite presentation


Praat mee over dit artikel