Meer details Sony Ericsson Xperia Mini Pro 2 gelekt


We hebben nieuwe beelden en details voor je van de vermoedelijke opvolger van de Sony Ericsson Xperia x10 mini pro. Vorige week waren er al wat beelden opgedoken, vandaag zijn er meer details te onderscheiden.

De onder de codenaam Mango of SK17i opgedoken smartphone is vermoedelijk de opvolger van de Sony Ericsson Xperia X10 mini pro. Een belangrijke aanwijzing daarvoor is natuurlijk het formaat van het beeldscherm. Terwijl de schermen op smartphones steeds groter worden. Dit toestel doet daar niet aan mee, met een scherm van ongeveer drie inch, net iets groter dan dat van de X10 mini pro. De voornaamste upgrades van dit toestel liggen onder de motorkap. Het scherm krijgt een resolutie van 320 x 480 pixels, de processor wordt een 1GHz-snapdragon processor en kan de 5 megapixel-camera opnemen in 720p.

De Sony Ericsson Mango van dichtbij
De Sony Ericsson Mango van dichtbij
De achterkant
De achterkant
Gesloten
Gesloten

Geruchten

Een insider beweert dat dit toestel al rond mei beschikbaar zal zijn. Of Sony Ericsson dit gaat redden is nog maar de vraag. De release van de Xperia Neo is al uitgesteld en er waren minder Arc's en Play's beschikbaar dan de bedoeling door de aarbevingen in Japan.

Bron: IT168 (vertaald)


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel