Toekomstige POCO X3 Pro al voor aankondiging te zien


Nog voor z'n daadwerkelijke onthulling krijgen we een blik van de POCO X3 Pro. Het volgende POCO-toestel wordt officieel op maandag 22 maart 2021 aangekondigd maar daar hoeven we dus niet meer op te wachten.

Uit de afbeelding wordt duidelijk dat de POCO X3 Pro in tenminste drie kleuren uitkomt; zwart, brons en blauw. Volgens Ishan Agarwal krijgen die de naam 'Phantom black', 'Metal Bronze' en 'Frost Blue'.

POCO X3 Pro renders

De persafbeelding laat verder goed zien dat er achterop de X3 Pro maar liefst 4 verschillende camera's zijn toegepast. De indeling is misschien wat ongebruikelijk maar maakt hem wel herkenbaar. Zoomen we in dat lezen we '48MP AI Super Camera'. Dat is geen record; de POCO X3 Pro beschikt over een 64MP camera. Toch hoeft dat niet veel te zeggen over z'n toekomstige prestaties. Het gaat immers niet om hoeveel pixels je tot je beschikking hebt maar om wat je ermee doet.

Snapdragon 860

Eerder geruchten spraken over een AMOLED-beeldscherm met maximale verversingssnelheid van 120Hz en een scherpe Full HD+ resolutie. Als processor zou zijn gekozen voor een Snapdragon 860. Probleem is alleen dat Qualcomm deze nog moet aankondigen. We houden dus nog even een slag om de arm als het gaat om de definitieve specificaties van de POCO X3 Pro. Maandag 22 maart weten we het allemaal zeker.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel