Rovio zet succes voort met Angry Birds Space

· 1 reactie


Angry Birds Space, de ruimte editie van het immens populaire spel, is in drie dagen tijd al tien miljoen keer gedownload. Dat meldt het Finse Rovio, het bedrijf achter de game, via Twitter.

De nieuwe versie van Angry Birds bestaat uit 60 levels. Belangrijkste verandering ten opzichte van eerdere versies van het spel is dat de verschillende vogels in het spel door de setting in de ruimte kunnen zweven. In drie dagen tijd werd het spel tien miljoen keer gedownload. In de App Store van Apple, die ranglijsten per land bijhoudt, stond de game in 99 landen op de eerste plaats.

Space

Angry Birds Space is door Rovio uitgebracht voor iOS, Android, de PC en de Mac. Andere platformen, zoals Windows Phone, moeten nog langer wachten. Het succes van de game legt maker Rovio ondertussen geen windeieren. In de space-versie is goed nagedacht over producten die in de het spel verkocht kunnen worden. Het bedrijf verkoopt bundel met ‘Space Eagels’ die het uitspelen van de game moeten vergemakkelijken. Twintig stuks kosten 79 cent.

Bron: @AngryBirds



Praat mee over dit artikel