Firmware Update Friday - Week 10


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen! Deze week een firmware update voor de Sony Xperia J en HTC One SV. Daarnaast goed nieuws voor onder andere de Nokia 808 PureView, 701, 700 en 603.

Sony Xperia J - Android 4.1.2 Jelly Bean

We beginnen met de Sony Xperia J. Sony lijkt te zijn begonnen met de uitrol van Android 4.1.2 naar het toestel. De Xperia J is daarmee de laatste Sony-telefoon uit de oude(re) serie die Jelly Bean ontvangt. De Xperia V en T gingen hem al voor.

De update komt binnen via het toestel zelf, maar je kunt ook via PC Companion naar de update laten zoeken.

HTC One SV - Android 4.1.2 Jelly Bean

Een ander toestel dat deze week Jelly Bean ontving is de HTC One SV. Dit 4G-toestel krijgt daarmee niet alleen een nieuwe Android-versie maar ook het nieuwere HTC Sense 4+.

Uit Frankrijk zijn inmiddels de eerste berichten binnen van gebruikers die de update binnen hebben. We hebben nog geen Nederlandse berichten binnen, maar HTC is ermee bezig.

Nokia Belle Feature Pack 2 smartphones

Niet echt een firmware update, maar wel software update voor Nokia-telefoons met Belle FP2. Hieronder de Nokia 808 PureView, 701, 700 en 603. Het gaat om een "Gallery en Camera update v11.2 (4)". Na de update kun je foto's delen via Facebook, Flickr en Twitter. Ook is er een instelling bijgekomen waarmee je tijdens het schieten van een video de LED-verlichting aan en uit kunt zetten.

De update is ongeveer 2 MB groot en te vinden in de 'SW update' app.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel