Sony stoomt Xperia 10 IV klaar, afbeeldingen duiken alvast op


Sony is bezig een opvolger voor de Xperia 10 III klaar te stomen. De Xperia 10 IV lijkt sterk op z'n voorganger met nagenoeg hetzelfde uiterlijk en dezelfde afmetingen. Alleen de zijkanten zijn straks plat.

Platte zijkanten is helemaal trendy momenteel dus ook Sony beweegt nu die kant op. Verder lijkt Sony zich het zichzelf niet heel moeilijk te hebben gemaakt want qua uiterlijk lijkt deze Xperia 10 IV sterk op z'n voorganger; de Xperia 10 III.

Sony Xperia 10 IV
De aankomende Sony Xperia 10 IV in het wit

Het scherm meet net als voorheen 6 inch diagonaal en achterop zitten 3 verschillende camera's. De vingerafdrukscanner zit nog altijd aan de zijkant en je vindt er dubbele speakers met een aparte ingang voor je koptelefoon. Welke processor de Sony Xperia 10 IV krijgt, hoeveel geheugen en hoe dik de batterij is weten we niet. De bron doet wel een gok maar erg betrouwbaar vinden we die vooralsnog niet.

Onbekende bron, toch vertrouwde afkomst

Waarom we de afbeeldingen dan toch publiceren? Omdat de renders uit de koker komen van @Onleaks, die veelal betrouwbare renders toont van onaangekondigde telefoons. Deze Steve Hemmerstoffer verkoopt z'n afbeeldingen aan de hoogste bieder en dat was deze keer dus Zoutons.ae.

Wanneer Sony de Xperia 10 IV officieel gaat aankondigen weten we helaas nog niet. Het zal ons niet verbazen als dat spoedig gaat gebeuren.


Prijsvergelijker Sony Xperia 10 IV
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
reBuy
Mint Green Refurbished
€ 239,99 € 243,98   Bekijk
OTTO   € 339,99 € 344,94   Bekijk
bol.com Partner
White
€ 384,00 € 384,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Sony Xperia 10 IV


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel