ASUS P835; 3.5 inch WVGA PDA telefoon


Asus lanceert vandaag de P835; een WVGA resolutie PDA phone dat vooral geschikt is voor Internet en multimedia toepassingen.

Ondanks dat mikt de P835 toch vooral op de zakelijk ingestelde professional voor wie een groot beeldscherm een absoluut vereiste is. Daar zit je met de Asus P835 dan ook wel goed mee; een 3.5 inch groot touchscreen met WVGA resolutie (800 x 480 pixels).

ASUS P835; 3.5 inch WVGA PDA telefoon
Asus P835

WiFi Access Point

Daarnaast biedt de P835 razendsnel internet in de vorm van HSUPA 7.2Mbps en WiFi. Vooral handig is de mogelijkheid voor de P835 om te fungeren als Access Point. Hiermee kunnen tot 10 apparaten via WiFi verbinding maken van het internettoeganspunt van de P835. Als browser is gekozen voor het snelle en gebruiksvriendelijke Opera Mini. En dankzij een trackball is surfen helemaal een eitje. Mocht je tekst willen invoeren dan kan gekozen worden uit een 12-key, half QWERTY en een full-QWERTY virtueel toetsenbord.

Glide UI

Ook de Asus P825 is uitgerust met Asus's speciale Glide gebruikersinterface, dat voor de gelegenheid een make-over heeft ondergaan. Zo is het nieuwe Glide voorzien van nieuwere icoontjes. Met Glide kunnen dankzij eenvoudige bewegingen bepaalde handelingen worden uitgevoerd.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel