Sony brengt waterdichte Xperia M4 Aqua uit


Sony heeft zoals verwacht het MWC afgetrapt met de introductie van de Xperia M4 Aqua. Het Xperia-toestel is waterdicht maar beschikt niet over klepjes voor de USB-poort en koptelefoonaansluiting. Minder risico dus op waterschade.

Voorheen paste Sony aparte klepjes toe voor onder andere de USB-poort. Vergat je die goed te sluiten dan liep je alsnog risico op blijvende waterschade. Sony heeft haar ontwerp nu aangepast en zelfs zonder klepjes is de Xperia M4 Aqua nog steeds water- en stofbestendig (IP65/8). Maar dat is niet het enige wat we over de M4 Aqua kunnen vertellen.

Sony Xperia M4 Aqua

Zo past Sony een 64-bits octa-core processor toe; de Snapdragon 615. Die is uitermate geschikt voor mid-range modellen zoals deze M4 Aqua. Verder zit er een 13 megapixel camera op de achterkant met een niet onaardige 5 megapixel selfiecamera aan de voorzijde met een 88 graden groothoeklens. De Sony Xperia M4 Aqua is geschikt voor snel 4G-internet en zal in het voorjaar verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs van 299 euro. Beschikbare kleuren zijn zwart, wit en koraal roze.


Prijsvergelijker Sony Xperia M4 Aqua

Toon alle aanbiedingen van de Sony Xperia M4 Aqua


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel