Microsoft hernoemt Windows Phone Tango toch


Nadat we eerder al konden melden dat Microsoft niet officieel de naam 'Tango' zou gebruiken voor de nieuwe versie van het Windows Phone besturingssysteem kondigt het nu toch een kleine naamswijziging aan; Windows Phone Mango Refresh.

Deze nieuwe naam dook op in een interview wat een Italiaans blog had met Stefania Duico, hoofd Windows Phone Business Group bij Microsoft Italië. Eerder konden we je al melden dat Microsoft niet voornemens was om de naam Tango ook naar buiten te voeren.

Windows Phone Mango Refresh
About-scherm met Mango Refresh 'waarschuwing'

We zullen dus moeten wennen aan "Windows Phone Mango Refresh" waar overigens ook helemaal niets mis mee is. Eén van de eerste Tango Mango Refresh telefoons is de Nokia Lumia 610. Deze sprak in het instellingenoverzicht nog over "Mango Commercial release 2". Vermoedelijke reden waarom Microsoft weinig ruchtbaarheid geeft aan deze release is dat er voor gebruikers weinig uiterlijke veranderingen of nieuwe functies zijn. Mango Refresh is vooral bedoeld voor telefoonbouwers die met minder dure hardware een Windows Phone kunnen bouwen.

Bron: WindowsPhoneItaly.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel