Productieproces HTC One S betoverend om te zien


Men neme een stuk aluminium waar ook vliegtuigen van gemaakt worden, jaagt er 10.000 volt doorheen en hoppa; we hebben een achterkant van de HTC One S! Het resultaat is niet alleen erg duurzaam en sterk, het is ook fantastisch om naar te kijken.

HTC heeft besloten het met de One S eens helemaal anders te doen. Dus in plaats van te coaten geeft het de aluminium een behandeling wat het "Micro Arc Oxidation" noemt. We hebben het resultaat in het echt mogen aanschouwen en eerlijk is eerlijk; het is echt heel mooi. Bovendien is het erg sterk; tot vier keer harder dan geanodiseerd aluminium. Schraap je nagel over de achterkant en de kras die dit het achterlaat is geen beschadiging, nee het is schaafsel van je nagel! We voegen zo dadelijk 'nagelvijl' toe als eigenschap. Maar niet voordat we nog eens gekeken hebben naar onderstaand filmpje.

Naast deze zwarte keramische uitvoering is de One S ook in een grijze kleur verkrijgbaar. Hiervoor is een chemisch proces gebruikt dat zorgt voor een geleidelijk verloop in kleur. Geen toestel is daardoor hetzelfde.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel