Qtek S200 officieel aangekondigd in de Benelux


Dangaard de importeur van het merk Qtek heeft vandaag officieel de nieuwe S200 aangekondigd. Het toestel dat binnen enkele dagen leverbaar zal zijn is de ware opvolger van de S100.

Qtek toont vandaag het tweede model van dit jaar, naast de Qtek 8500 die nog niet officieel getoond is. Naast de aankondiging van het toestel volgt er de aankondiging van het meeleveren van push e-mail op het toestel. De functionaliteit is nieuw voor Windows Mobile toestellen en Qtek is nu de eerste in Nederland die de mogelijkheid aanbiedt.

Door de introductie van Windows Mobile 5.0 inclusief Messaging and Security Feature Pack in combinatie met Microsoft Exchange Server 2003 met Service Pack 2 (SP2) biedt Qtek nu met de S200 de mogelijkheid om, zonder tussenkomst van kostbare infrastructuur of software van andere partijen in de markt, gebruik te maken van push e-mail.

Qtek S200

Introductie Qtek S200 PocketPC Phone met Microsoft push e-mail

Utrecht, 06/03/2006 - Met de introductie van de Qtek S200 heeft Qtek Nederland de primeur voor introductie van de nieuwe push e-mail functionaliteit van Microsoft. De Qtek S200 PocketPC Phone is de opvolger van de uiterst populaire Qtek S100 en heeft een vergelijkbare, unieke ‘formfactor’. Verder beschikt de Qtek S200 over WiFi/WLAN, een 2.0 Megapixel camera en Windows Mobile 5.0.

Qtek S200 PocketPC Phone
De Qtek S200 PocketPC Phone is met een afmeting van slechts 108 x 58 x 18 mm de kleinste PocketPC Phone ter wereld! De specificaties zijn echter allerminst klein. Het toestel beschikt over de nieuwste technologieën zoals een uiterst energiezuinige Texas Instruments OMAP processor van 200MHz, 128MB ROM & 64MB RAM geheugen en een haarscherpe 2.0 megapixels camera met macrofunctie. De Qtek S200 is uitgerust met tal van communicatie-mogelijkheden zoals GPRS, EDGE, WiFi/WLAN, Infrarood en het nieuwe Bluetooth v2.0. Het strakke zwarte design, een zeer helder touchscreen en het unieke keypad waarmee het toestel eenvoudig met één hand te bedienen is maakt dit toestel tot een echte Wannahave!

Microsoft push e-mail
Met de introductie van Windows Mobile 5.0 (incl. Messaging and Security Feature Pack) in combinatie met Exchange Server 2003 met Service Pack 2 (SP2) biedt Microsoft de mogelijkheid om, zonder tussenkomst van kostbare infrastructuur of software van andere partijen in de markt, gebruik te maken van push e-mail. Alle Microsoft Outlook informatie, zoals agenda, contactpersonen, taken en e-mail kan direct op het mobiele toestel worden ontvangen en verstuurd. Daarnaast biedt deze oplossing de mogelijkheid om de algemene adressenlijst van de Exchange Server (Global Address List) op het mobiele toestel te raadplegen.

Voor meer informatie over het nieuwe toestel bezoek de toestelpagina van de Qtek S200: Toestelpagina van de Qtek S200



Praat mee over dit artikel