Eenvoudig mobiel surfen dankzij Squace


Een website invoeren op je mobiele telefoon wil nog wel eens omslachtig zijn. Squace probeert daar wat aan te veranderen. Dankzij Squace is surfen, zoeken en delen via je mobiele telefoon een stuk makkelijker.

Squace komt in de vorm van een gratis te downloaden programma. Het programma verdeelt je scherm in blokjes die elke een link, website of service vertegenwoordigen. Je kunt zo vrij eenvoudig je eigen startscherm samenstellen.

Niet alleen zal dankzij Squace het aantal kliks dat nodig is om uit te komen op je favoriete website gereduceerd worden, ook de tijd die het kost om die pagina te laden zal worden verkort. Een dat allemaal zonder typen.

Eenvoudig mobiel surfen dankzij Squace
Squace in actie

Je kunt naast websites en RSS feeds ook andere dingen met 'Squace'. Zo beschikt je squace over een inbox die bestaat uit squares van vrienden die deze met je gedeeld hebben. Deze vrienden zijn overigens terug te vinden onder een apart tabblad waar ze alfabetisch in een squace zijn opgenomen. Je kunt je vrienden ook via squace berichten sturen.

Eenvoudig mobiel surfen dankzij Squace

Gratis te downloaden
Een beta versie van Squace is gratis verkrijgbaar en te downloaden via m.squace.com. Na jezelf te registreren kun je je eigen squace samenstellen.Praat mee over dit artikel