Samsung Wave 833: nieuwe Bada-telefoon?


Het is alweer een tijdje geleden dat we enkele nieuwe Bada-telefoons zagen van Samsung. Vandaag is het echter weer raak met de Samsung Wave 833; een keurige midrange-toestel.

Alhoewel midrange, als je de specs van dichtbij bekijkt zijn het toch hele nette mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een 3.5 inch AMOLED beeldscherm? Of Bluetooth 3.0 en WiFi n-ondersteuning? Menig high-end modellen beschikken daar niet over. De Wave 833 wél!

Samsung Wave 833

Foto's schiet je met de ingebouwde 5 megapixel camera terwijl je muziek beluistert dat je hebt opgeslagen op een aparte geheugenkaart waarvoor de Wave 833 ondersteuning biedt. Je kunt dankzij de 3.5 mm audio jack-aansluiting gebruik maken van je eigen koptelefoon. Om ervoor te zorgen dat de Samsung Wave 833 snel genoeg is voor alledaags gebruik is gebruik gemaakt van een 800 MHz processor.

Bada 1.2

Opmerkelijk genoeg draait de Samsung Wave 833 onder Bada 1.2, terwijl Samsung enige tijd geleden Bada 2.0 al uit de doeken deed. De bron meldt wel dat de Wave 833 hiernaartoe te upgraden is. Potentiële kopers kunnen dus een grote release tegemoet zien.

Bron: Phone-os.pl


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel