MWC 2010: HTC brengt compacte variant van de HD2 op de markt

· 1 reactie


Zoals we gisteren al voorspelden heeft HTC zojuist officieel de HTC HD Mini onthuld, het kleine broertje van de HD2 en daardoor uitermate geschikt voor wie de HD2 té groot vindt.

Het gaat hier om een Windows Phone inclusief HTC's eigen Sense interface om je een indrukwekkende gebruikerservaring te brengen gehuisvest in een compact design. Dankzij HTC Sense moet het gebruik van de HD mini een eitje zijn vanwege de achterliggende filosofie; 'Make it Mine', 'Stay Close' en 'Discover the Unexepected'.

HTC HD mini
HTC HD mini

Innerlijk en uiterlijk

Ondanks de term 'mini' beschikt de HD mini toch over een 3.2 inch capacitief touchscreen dat ook nog eens ondersteuning biedt voor multitouch. Zo kunnen er in diverse applicaties gezoomd worden via het gebruik van meerdere vingers. Een 5 megapixel camera complimenteert het toestel.

HTC HD mini back
Gele binnenkant van de HD mini

Vreemd genoeg heeft HTC bij het stylen van het toestel ook aan de binnenkant gedacht; deze is namelijk felgeel. De bedoeling daarvan ontgaat ons even, maar het geeft wel aan dat HTC extreem veel aandacht aan het uiterlijk van de HTC HD mini heeft besteed.

Beschikbaarheid en prijs

We mogen de HTC HD mini vanaf het tweede kwartaal van dit jaar verwachten. De mini krijgt een adviesprijs mee van net geen 400 EURO. In combinatie met abonnement is dat echter doorgaans vele malen goedkoper.


Prijsvergelijker HTC HD mini

Toon alle aanbiedingen van de HTC HD mini


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel