ZTE heeft tweetal smartphones in petto voor MWC


Ook ZTE laat voorafgaand aan het MWC goed van zich horen door alvast twee Android-smartphones aan te kondigen. Bijzonder aan de N910 en PF200 is de Android-versie; Ice Cream Sandwich.

We slaan de N910 gemakshalve even over want deze komt uit voor het CDMA-netwerk waar Amerikaanse netwerken mee werken. Interessanter voor ons is de PF200 met z'n 4.3 inch qHD-scherm en 1,2 GHz processor. De camera aan de achterzijde is er eentje van 8 megapixel, terwijl de voorzijde het met minder moet doen. Hoeveel is niet geheel duidelijk, hij stelt je in ieder geval in staat video in 1080p op te nemen. Wij gokken daarom op een 2 megapixel exemplaar.

ZTE PF200
De ZTE PF200

Verder wordt vermeld dat de PF200 over MHL beschikt, oftewel Mobile High-definition Link. Hiermee kun je met een speciaal kabeltje je telefoon verbinden met je HDTV. Doorgaans wordt hiervoor de USB-aansluiting gebruikt die uitmondt in een HDMI-uitgang. Verder lijkt het erop dat zowel de hier beschreven PF200 en de Amerikaanse N910 over LTE beschikken. Overige details verwachten we tijdens het MWC dat komende maandag van start gaat.Praat mee over dit artikel