Samsung eerste op de markt met Live TV tijdens WK voetbal


Samsung zal de eerste fabrikant zijn dit jaar met een mobiel toestel dat Live TV ondersteunt. De nieuwe P900 zal uitgerust worden met T-DMB.

De nieuwe Samsung SGH-P900 is uitgerust met een draaibaar 2,2 inch TFT kleurenscherm die 262.000 kleuren kan weergeven. Met een resolutie van 240 x 320 pixels is dit groot genoeg om Live TV programma's op dit toestel te kunnen kijken. Samsung zal het toestel introduceren net op het moment dat het WK voetbal start. Het aziatische bedrijf verwacht veel van deze toestellen te kunnen verkopen.

Het toestel heeft als ondergrond de specificaties van de alom bekende Samsung D600, maar is in een clamshell formaat uitgerust. Verder vindt men op de buitenkant van het toestel een extern scherm voor de notificatie van inkomende gesprekken en berichten.

De camera is een 2.0 megapixel camera die gedraaid kan worden ten opzichte van het gehele toestel. Intern is 128 MB aan geheugen beschikbaar en deze kan worden uitgebreid met een MicroSD geheugenkaart.

Samsung P900

Voor een volledig overzicht van alle specificaties van het nieuwe toestel klik hier!

Het toestel wordt verwacht tijdens het tweede kwartaal van 2006. Prijzen zijn op dit moment niet bekend en afhankelijk van de provider pakketten die met het Live TV aangeboden zullen worden.



Praat mee over dit artikel