Samsung Wave 578 ziet het licht


Samsung komt op het MWC in Barcelona met meerdere topmodellen, maar is de midrange niet vergeten. Het Koreaanse merk presenteerde de Wave 578. Het toestel is net als de rest van de Wave-serie uitgerust met het Bada besturingssysteem.

De specificaties van de Wave 578 passen bij een midrange-toestel. De telefoon heeft een 3,2 inch touchscreen en een 3,2 megapixel camera. Bijzonder aan de Wave 578, is dat het toestel een NFC-chip aan boord heeft. Near Field Communication is een techniek die steeds populairder wordt. Samsung integreerde het systeem al eerder in duurdere toestellen, en maakt het nu voor een groter publiek beschikbaar. Ook is dit toestel uitgerust met een tweede camera aan de voorzijde. Hoewel het hier slechts om een VGA-camera gaat, maakt deze extra feature het toch mogelijk om te videobellen.

Wave578

Bada 2.0

Met de introductie van de een nieuwe versie van Bada, 2.0, heeft Samsung ervoor gekozen om het Bada-besturingssysteem te reserveren voor low- en mid-end toestellen. Voor het hogere segment kiest het Koreaanse merk voor Android of Windows Phone 7. Het is zeer waarschijnlijk dat dit toestel naar Nederland komt, maar het is nog niet bekend wanneer dat zal gebeuren.


Prijsvergelijker Samsung Wave 578 S5780

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Wave 578 S5780Praat mee over dit artikel