Facebook telefoons van HTC gelekt


Aan de vooravond van de persconferentie van HTC op het MWC in Barcelona, zijn twee toestellen gelekt die zeer waarschijnlijk gepresenteerd zullen worden. Het gaat om twee toestellen die op Facebook gericht zijn.

Behalve een licht aangepaste versie van de HTC Sense-schil om Android, lijkt het erop dat beide gelekte toestellen een hardwarematige Facebook-knop hebben. Deze knop brengt je meteen bij de Facebook-app op de telefoon.

Facebookphone2
HTC Snap 2

Snap 2

Opvallendste toestel van het duo is de candybar met volledig toetsenbord, die waarschijnlijk Snap 2 gaat heten. Dat toestel draait op Android en heeft mogelijk ook een touchscreen. Het is voor het eerst dat HTC een toestel in deze vormfactor, dat we vooral kennen van BlackBerry, uitbrengt. De naamgeving van het toestel verwijst naar de HTC Snap, een smartphone in hetzelfde formaat die op Windows Mobile 6.5 draaide.

Facebookphone1
HTC Icon

Het andere toestel dat lekte is de HTC Icon, een toestel dat ons aan de Legend doet denken, maar dan met een Facebook-knop en een Facebook-skin. De Icon en de Snap twee zijn samen het bewijs dat de geruchten dat HTC werkte aan Facebook-toestellen tóch waar zijn.

Viertal

HTC presenteert de telefoons naar verwachting tegelijk met twee andere toestellen die eerder al lekte: De HTC Desire 2 en HTC Wildfire 2. Morgen zullen we weten of HTC nog meer in petto heeft dan het viertal dat tot nu toe naar buiten kwam.

Bron: Pocketnow.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel