LG maakt Optimus F-serie met 4G-ondersteuning bekend


LG heeft een tweetal nieuwe telefoons aangekondigd met LTE-ondersteuning. De nieuwe Optimus F-serie moet 4G voor iedereen toegankelijk maken en zal bestaan uit de Optimus F7 en de Optimus F5.

De nieuwe Optimus F5 en Optimus F7 zullen officieel pas tijdens het komende MWC aangekondigd worden, maar nu al kunnen we een glimp zien van deze nieuwe toestellen. Standaard is de serie voorzien van 4G en heeft een premium metallic look.

LG Optimus F-series
De nieuwe LG Optimus F serie

Van de Optimus F5 weten we dat het een 4,3 inch Android Jelly Bean smartphone is met IPS-scherm en een 1,2 GHz dualcore processor. De cameraresolutie is maximaal 5 megapixel en de batterij is met 2.150 mAh een redelijke middenmotor.

LG Optimus F5
De Optimus F5

Optimus F7

De Optimus F7 is met 4,7 inch net een tikkeltje groter en bovendien van het type True HD IPS. Beide modellen hebben een premium metallic look maar in het echt gaat het om 'gewoon' plastic. Uiteraard ontbreken typische LG-functies zoals Qslide, Quick Memo en Safety Care niet. Handig is de gekleurde LED rondom de home-knop. Deze geeft informatie zoals gemiste oproepen zonder het toestel aan te hoeven zetten.

De Optimus F5 zal in juni in de winkel liggen. De Optimus F7 komt slechts in een beperkt aantal landen uit.



Praat mee over dit artikel