Samsung start massaproductie Full HD AMOLED, aankondiging Galaxy S IV aanstaande?

· 3 reacties


We kijken met z'n allen enorm uit naar de nieuwste Galaxy S van Samsung. Versie 4 brengt hopelijk een aantal vernieuwingen waaronder een AMOLED-scherm met Full HD resolutie. Naar verluidt bereikt de productie daarvan eind volgende maand z'n hoogtepunt.

En we kunnen ons geen betere telefoon voorstellen dan de Galaxy S4 waarin dit scherm geplaatst moet worden. Zou dit betekenen dat de aankondiging van de Galaxy S4 om de hoek ligt? Het zou zo maar kunnen, maar het hoeft niet.

Samsung Full HD AMOLED display
Samsung's Full HD AMOLED beeldscherm

Samsung heeft veel problemen gehad bij het maken van een Retina AMOLED-scherm. Het huidige productieproces volstaat niet en daarom lijkt Samsung ook bij de Galaxy S4 gebruik te maken van een afwijkende pixellayout; mogelijk in een diamantvorm. Hopelijk zijn de subpixels zo klein dat het met het blote oog moeilijker waar te nemen is dan de gewraakte Pentile-indeling van de Galaxy S3.

In de wandelgangen wordt ook al een datum genoemd voor de lancering; 15 maart met een verkrijgbaarheid in april. De vorige Galaxy S werd nog in mei aangekondigd.

Bron: Ddaily.co.kr


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S III i9300

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S III i9300


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel