LG Optimus Pad is Europese G-Slate


Vorige maand verraste T-Mobile USA de wereld door samen met LG een eigen tablet aan te kondigen. De Europese variant van deze G-Slate is nu vermoedelijk de LG Optimus Pad.

En dat zou wel een logische conclusie zijn. Waarom zou LG immers twee verschillende tablets ontwikkelen en daarmee de kosten onnodig hoog voor zichzelf maken? Handig voor ons is dat we dankzij deze premature aankondiging al aardig wat weten van de Optimus Pad.

LG Optimus Pad

Een 8.9 inch groot scherm bijvoorbeeld dat misschien zelfs wel in staat is 3D-beelden weer te geven. Hiervoor zou dan wel een speciale bril nodig zijn. De toegepaste resolutie is 1280 bij 768 pixels. En wat te denken van een dualcore Nvidia Tegra 2-processor? Een 5 megapixel camera met dual LED-flitser inclusief een front-facing camera bedoelt om mee te videobellen. 32 GB aan intern geheugen. En de batterij stond gelukkig ook niet achteraan toen ze de mAh uitdeelden; maar liefst 6400 mAh groot! Dat is trouwens wel 200 mAh minder dan Apple's iPad, maar klein genoeg om te negeren.

Via: Pr.hankyung.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel