"Samsung werkt aan Galaxy S II Plus"


Samsung komt met een verbeterde de versie van de Galaxy S II, die Galaxy S II Plus zal heten. Dat gerucht is opgedoken via een benchmarkapp, die op een prototype van het toestel gebruikt zou zijn.

Het nieuwe toestel is net als de Galaxy S II voorzien van Android 2.3.4, al is het niet uit te sluiten dat de update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich klaar is tegen de tijd dat deze smartphone gepresenteerd wordt. De verbeterde versie van het huidige topmodel van het Koreaanse merk is voorzien van een 1,5 GHz processor, waarschijnlijk een dual-core exemplaar. Het scherm heeft een resolutie van 800 x 480 pixels, wat doet vermoeden dat het 4.3 inch scherm van de S2 niet gewijzigd wordt.

Gs2
Het uiterlijk wijzigt waarschijnlijk nauwelijks

Samsung bracht al eerder Plus-versies van oudere toestellen uit bij de introductie van een nieuw topmodel. Vorig jaar kwam de Galaxy S Plus uit, een verbeterde versie van de Galaxy S. Hoewel de Galaxy S III is uitgesteld tot na het MWC, is het goed mogelijk dat de Galaxy S II Plus op het MWC in Barcelona gepresenteerd wordt. Dat congres begint op 27 februari.

Bron: Jpct.de


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S II i9100

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S II i9100


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel