iPad 2 mogelijk 2 maart aangekondigd


Omdat alles bij Apple altijd zo ingewikkeld en geheimzinnig moet, is dit bericht nog alles behalve zeker maar er zijn nu diverse bronnen die melden dat het 2 maart moet gebeuren: de aankondiging van de Apple iPad 2.

Want zelfs over de naam zijn we er nog niet uit. Het kan namelijk maar best zo zijn dat het apparaat de iPad 4G, 'HD' of '2S' of zelfs 'Too' gaat heten. Al lijkt ons de naam 'iPad 2' het meest aannemelijk. Eerder nog leek het er op dat de iPad 2 vertraging had opgelopen. Daar komen de meeste blogs nu op terug.

iPad Too case
Credit: Engadget

De datum voor 2 maart wordt nu ook genoemd door betrouwbaarder geachte bronnen als Reuters, The New York Times en All Things Digital. Vreemd genoeg zijn er voor volgende week nog (steeds) geen uitnodigingen verstuurd. De tijd begint dus te dringen, maar reken er maar op dat veel techblogs een gaatje vrijhouden voor het geval dat.

FaceTime

Algemeen aangenomen wordt dat de iPad 2 over een camera beschikt bestemt voor FaceTime en voorzien is van een nieuwe en snellere processor alsmede een nieuw beeldscherm.

Bron: Reuters, All Things Digital, New York Times


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel